ShowbusinessEvent - Underhållning och cirkus

Om ShowbusinessEvent

ShowbusinessEvent är en helhetsleverantör av underhållning & upplevelser till festarrangemang, mässor, konferenser, galor, restauranger & hotell runt om i hela världen. Från behovsanalys, inledande brainstorming och idéskapande tillsammans med kund, till projektledning och dekorupplevelser om det behövs och utförande på plats. Vi tror på ett långsiktigt och strategiskt samarbete med varje kund där syftet och målet är tydligt så att rätt artister och rätt underhållningskoncept hamnar på rätt event.

 

Hur jobbar vi

Vi jobbat med fingertoppskänsla för att leverera rätt underhållning till såväl stora som små events. Oavsett vilken typ av event det är vet vi att det är viktigt att lämna avtryck. Underhållningen är en mycket viktig del av ett lyckat event. Vår företagsidé grundar sig på att människor vill och bör skratta och ha roligt, att de vill förvånas och förundras, kanske uppleva något de inte gjort förut. Vi vill väcka känslor och bjuda på en upplevelse som stannar kvar. Vi gör vårt yttersta för att roa och beröra.

Idag levererar vi underhållning till festarrangemang, mässor, events, galor, restauranger och hotell runt om i hela världen. Varje år gör vi ca 250-300 uppdrag i varierande storlek runt om i hela Skandinavien och i Europa jobbar ett antal artister via oss under längre uppdrag på skandinaviska charterhotell.

Vår bana började inom genren Cirkus & Varieté och därför har vi en stor förståelse för hur man implementerar detta i både shower och event för att få en ultimat upplevelse även om show med sång, dans och andra musikinslag idag är en lika stor del av det vi gör.

 

Way ahead

"Way ahead" är vårt motto. Efter många år har vi stor erfarenhet och en bred kunskap om hur man levererar rätt underhållning till rätt event i såväl stor som liten skala. Vi har redan svaren på de flesta frågor och funderingar som dyker upp längst vägen. Du som kund kan känna dig trygg med att artister och underhållning levereras med hög noggrannhet och behöver inte uppfinna hjulet igen. Vi har alla verktyg för att hjälpa er att bjuda kunder/gäster på väl genomförda arrangemang och upplevelser för alla sinnen. Underhållning som gör ert event spännande och attraktiv.

Kontaktuppgifter

info@showbusinessevent.se
08-646 70 28
Västberga Allé 60 126 30 Hägersten

Kontakta oss

*
*
*
* Obligatoriska uppgifter

© ShowbusinessEvent 2020